ИНЂИЈА У ДЕРБИЈУ КОЛА ИЗЛАЗИ НА ЦРТУ ТЕКСТИЛЦУ

МАРКОВИЋ ГЛАВНА ПРЕТЊА

Пред Инђијом је велики изазов, у 25. колу прволигаш одмериће снаге са Текстилцем у Оџацима, а улог је друга позиција коју тренутно заузимају ,„зелени“.

Изабраници Јована Голића више пута до сада доказали су да знају да играју под притиском, да буду најбољи када је најпотреније, најхрабрији у ситуацијама бити ил не бити и нема сумње да ће учинити све да противника баце на колена.

Уочи важног окршаја низао је комлименте на рачун ривала. 

– Оџачани су, дефинитивно, најпријатније изненађење сезоне. У почетку смо њихове добре резултате приписивали, можда, некој срећи или жељи за доказивањем, јер су нам били непознаница, али непрестано су доказивали да имају озбиљну екипу. Задржали су континуитет добрих игара и место при врху – каже Голић.

Стручни штаб Инђије, у међувремену, добро се упознао са свим ривалима који могу да им буду препрека на путу ка остварењу циља, па је свим играчима, после детаље анализе, јасно са каквим противником имају посла.

– Текстилац више није изненађење, нити било каква врста енигме. Знамо да игра чврст и озбиљан фудбал, а играче краси дисциплина у игри. Кад је реч о дефанзиви, једна су од најорганизованијих екипа. Није то скуп звучних имена, али тим изгледа готово беспрекорно, што је показао на утакмицама у пролећном делу такмичења.

„Зеленима“ би у нападу проблеме могао да задаје искусни интернационалацМирослав Марковић, а својевремено је носио дрес Инђије.

– Очекује нас борба са захтевним ривалом, који је на крилима добрих резултата. Оџачани имајуо бољи тим него јесенас, довели су нападача Мирослава Марковића, који је са нама играо у Супер лиги, ту су Кочић из ИМТ-а, Бранимир Јочић… Играју агресивно, чврсто и пред нама је најзахтевнија утакмица пролећа – јасно је поручио Јован Голић.

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 17. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!