ИНЂИЈИ НЕОПХОДАН НАПАДАЧ И ЛЕВИ СПОЉНИ ДЕФАНЗИВАЦ

Пре недељу дана кренула је са припремама Инђија. Првој прозивци одазвало се 26 играча који се налазе под уговором, списку треба додати четири омладинца, три враћена играча са позајмице, и неколико фудбалера који се налазе на проби. Клуб је напустио бековски тандем Игњатовић (Будућност Подгорица) и Вукајловић, резервни голман Љубановић и Ђурић.

Из Златибора је дошао десни спољни Радосављевић који може успешнан да буде како у дефанзиви, тако у офанзивним акцијама. Из Добановаца се вратио Јанић. Очекује се долазак још 2-3 појачања, пре свега неопхадан је нападач и леви спољни дефанзивац.

Прва недеља рада је протекла у уводном делу нижег интезитета, тестирањима и бољем међусобном упознавању. Од данас интезитет рада се појачава, тако ће бити до 7. јула, када експедиција инђијског прволигаша одлази на десетодневне припреме на Златибор. До одласка заказали су две провере са ОФК Вршцем (субота) и 6. јула са ИМТ-ом. На Златибору ће одиграти три контролне утакмице са Рударом из Пљеваља, Радом и Крупом. Генералка је заказана за 23. јул против новајлије Радничког са Новог Београда.

Како нам је рекао први асистент Горана Драгољића, Јован Голић, амбиције су највише, да буду међу четири најбоље екипе, по могућству да се нађу на местима која директно воде у Супер лигу, или да се кроз бараж домогну елите. Каже да су извукли поуке, покушаће да исправе све пропусте из претходне сезоне, да одиграју са што мање грешака.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 28. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!