ИНИЦИЈАТИВА ИНЂИЈАЦА БЕЗ РЕЗУЛТАТА

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Инђија – РФК Графичар 0:3 (0:2)

Терен на Златибору. Гледалаца: 200. Стрелци: Николашевић у 13, Шљивић у 28. и Калуђеровић у 67. минуту.

ИНЂИЈА: Чупић, Ђурковић, Србијанац, Јовановић, Ђоковић, Јањић, Радосављевић, Гајиловић, Ракић, Алексић, Вукчевић. Играли су још: Тасић, Ђокић, Рађен, Бојовић, Ђуричковић, Вуковић, Ризнић, Ђурић, М. Стојановић, С. Стојановић, Десанчић.

РФК ГРАФИЧАР: Манојловић, М. Илић, Лечић, Фалоу, Радојевић, Васиљевић, Шљивић, Мијатовић, Бубањ, Николашевић, Касалица. Играли су још: Станковић, Мимовић, Лазић, Гочобија, Мркела, Петровић, Ибањез, Ј. Миту.љикић, Данкан, Димитријевић, Стојчев, Калуђеровић, Кахвић.

У дуелу ривала из прволигашке конкуренције, успешнији су били играчи филијале Црвене звезде, а посао су завршили већ у првом делу кад су постигли два гола. Зелени из сремске равнице имали су више од игре и непрестану инцијативу али нападачи нису успели да погоде мету, за разлику од Београђана који су три прилике претворили у голове.
Вукчевић је у првих десетак минута имао две добре прилике, али одбрана љубичастих на време је отклонила све опасности. Београђани су повели у 13. минуту после добре акције и центаршута, ударцем са 16 метара Николашевић је савладао голмана Чупића.
Настојања Инђијаца да изједначе нису уродила плодом, па су фудбалери РФК Графичара, у 28. минуту, крунисали и другу акцију и удвостручили предност. На додавање Касалице, прецизан је био Шљивић. У том периоду играло се на половини београдског тима, али прилике нису искористили Вукчевић, Ђоковић и Марко Стојановић. Поново су љубичасти опасно запретили и постигли трећи гол, искусни Калуђеровић са једанаест метара матирао је голмана.
Стартни састав Инђије задржао се 70 минута, а у преосталих 20 на терену је био комплетно нови тим. Претили су као и претходници, али без промене резултата.

Фото: ФК Инђија

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!