PRIJATELJSKA UTAKMICA

Inđija – RFK Grafičar 0:3 (0:2)

Teren na Zlatiboru. Gledalaca: 200. Strelci: Nikolašević u 13, Šljivić u 28. i Kaluđerović u 67. minutu.

INĐIJA: Čupić, Đurković, Srbijanac, Jovanović, Đoković, Janjić, Radosavljević, Gajilović, Rakić, Aleksić, Vukčević. Igrali su još: Tasić, Đokić, Rađen, Bojović, Đuričković, Vuković, Riznić, Đurić, M. Stojanović, S. Stojanović, Desančić.

RFK GRAFIČAR: Manojlović, M. Ilić, Lečić, Falou, Radojević, Vasiljević, Šljivić, Mijatović, Bubanj, Nikolašević, Kasalica. Igrali su još: Stanković, Mimović, Lazić, Gočobija, Mrkela, Petrović, Ibanjez, J. Mitu.ljikić, Dankan, Dimitrijević, Stojčev, Kaluđerović, Kahvić.

U duelu rivala iz prvoligaške konkurencije, uspešniji su bili igrači filijale Crvene zvezde, a posao su završili već u prvom delu kad su postigli dva gola. Zeleni iz sremske ravnice imali su više od igre i neprestanu incijativu ali napadači nisu uspeli da pogode metu, za razliku od Beograđana koji su tri prilike pretvorili u golove.
Vukčević je u prvih desetak minuta imao dve dobre prilike, ali odbrana ljubičastih na vreme je otklonila sve opasnosti. Beograđani su poveli u 13. minutu posle dobre akcije i centaršuta, udarcem sa 16 metara Nikolašević je savladao golmana Čupića.
Nastojanja Inđijaca da izjednače nisu urodila plodom, pa su fudbaleri RFK Grafičara, u 28. minutu, krunisali i drugu akciju i udvostručili prednost. Na dodavanje Kasalice, precizan je bio Šljivić. U tom periodu igralo se na polovini beogradskog tima, ali prilike nisu iskoristili Vukčević, Đoković i Marko Stojanović. Ponovo su ljubičasti opasno zapretili i postigli treći gol, iskusni Kaluđerović sa jedanaest metara matirao je golmana.
Startni sastav Inđije zadržao se 70 minuta, a u preostalih 20 na terenu je bio kompletno novi tim. Pretili su kao i prethodnici, ali bez promene rezultata.

Foto: FK Inđija

Izvor: http://www.zurnal.rs