ИСКУСНИ ОКУКА: БИЋЕМО ИСКУСНИЈИ НА ПРОЛЕЋЕ

Фудбалери Јединства Стевић јесењи део у Војвођанској лиги Исток завршили су на претпоследњем месту са освојених 10 бодова, остварили су 3 победе, један реми и 11 пораза. Најискуснији у тиму Качареваца Предраг Окука који је носио дрес када је Јединство Стевић био дугогодишњи српсколигаш, као и Долине када је остварила пласман у Прву лигу Србије. После седам година играња ван Качарева Окука севратио у свој матични клуб где је својим играма и искуством допринео да Качаревци после дужег времена постану поново Војвођански лигаш и дао је своје виђење за први део сезоне и рекао је:
– Генерално нисмо задовољни како смо завршили јесењу трку сигурно да је морало да буде боље и да смо требали освојити више бодова. После 16 година успели смо да се вратимо у Војвођанској лиги што је био успех за овај састав тима, али недовољно за протеклу јесен, јер ово такмичење је много квалитетније и озбиљније. Управа клуба чини све да играчи имају одличне услове за рад и доста тога смо урадили на побољшању објеката на стадиону као и на одржавању терена које имамо, али играма нисмо оправдали очекивања и онда отуд слаб пласман на табели.

На одмору сте до половине јануара када почињете са припремама.

На последњем састанку са играчима је договорено да са припремама стартујемо половином јануара и видећемо са каквим тимом ћемо почети припреме. Како сада ствари стоје костур екипе ће остати у клубу и верујем да можемо до бољих игара и резултата у другом делу сезоне – рекао је Окука.

Сигурно да у клубу размишљају да се појачате у овом прелазном року.

– Без обзира на тешку позицију на табели, водећи људи из клуба учиниће све да у наставку првенства уђемо са већим амбицијама и бићемо и играчки сигурно јачи негоп јесенац – рекао је Окука.

Тренер Симо Чучак у протеклој јесењој сезони могао је да рачуна на следеће играче који су носили дрес су: голмани Драган Трбојевић, Матија Додевски, играчи Стефан Атанасов, Јован Ангеловски, Алекса Санадер, Филип Санадер, Вук Живаљевић, Предраг Окука, Ненад Окука, Драган Кљајић, Иван Пешовски, Стефан Пешовски, Бојан Илић, Лазар Танасковић, Немања Младеновић, Душан Митковски, Дејан Балножан, Марко Куручев, Марко Шаренац, Дарко Мирча, Михајло Адамовић, Стефан Момчилвић, Алекса Маринковић, Михајло Рајлић.

Стрелци су за Јединство Стевић били су: Бојан Илић, Лазар Танасковић 5, Немања Младеновић 4, Стефан Атанасо 2, Душан Митковски, Иван Пешовски један гол.

Предраг Окука (ФК Јединство Стевић)

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 16. 12. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!