ИСПИСНИЦЕ ПЕТОРИЦИ

СРПСКОЛИГАШ ОМЛАДИНАЦ (НОВИ БАНОВЦИ) У ПОГОНУ ОД 18. ЈАНУАРА, ЗАКАЗАНО ШЕСТ ТЕСТОВА

Омладинац зимује у златној средини војвођанске елитне лиге. Остварио је осам победа и седам пораза, пролећни део првенства дочекаће на седмом месту, са 24 бода, девет мање од лидера, ГФК Словена Руме.

– Највећи добитак је што нам је остао костур тима из јесење сезоне. Биће занимљиво првенство, више екипа хоће на врх, биће неизвесна и борба за опстанак, а нама је лепо у златној средини, иако имамо екипу за врх. Прелазни рок још нисмо завршили, очекујемо још тројицу новајлија. Лука Великић, крилни нападач, играо је у последње време за ужичку Слободу, ради се о Звездином ученику, стигао је и Вук Пријовић, леви бек из Телеоптика – рекао је Предраг Пејчиновић, директор.

Душан Кљајић, шеф стручног штаба, осврнуо се на први део првенства:

– Успешно је завршена сезона с обзиром на траљав почетак, Увек може и мора боље, јер имамо добар тим. Пред нама су највиши циљеви,а докле ћемо да догурамо, то ћемо да видимо. Имаћемо и на пролеће добру екипу, биће појачања ове зиме. Последње две утакмице са Нафтагасом (0:3) и у Новим Бановцима са ГФК Словеном (1:3) показали су да морамо да се појачамо, киксеви су нам отворили очи. Радићемо на освежењу, пре свега у одбрамбеној линији.

Пред руководством Омладинца су велики задаци, Велибор Катић, Игор Митровић и Предраг Пејчиновић имају обавезу да раде на побољшању састава са којим ће искусни стручњак од почетка марта у нове изазове.

– Добро воде клуб, већ при првом доласку у Нове Бановце видео сам да се ради о одлично организованој средини, зна се ко шта ради. За четвртак, 18. јануар, у 12 часова, заказали смо окупљање и почетак припрема, договорили смо за сада шест тестова, а ривали ће нам бити Будућност (Салаш Ноћејски), Црвена звезда (Мали Мокри Луг), Звездара, РФК Нови Сад 1921, Раднички (Шид) и Ушће Нови Београд – каже Кљајић. Играчки кадар остао је без тројице позајмљених играча из Црвене звезде штопера Радића, задњег везног Ћебића и везисте Рамовића. Нову средину, такође, потражиће везиста Горановић и десни бек Савић.

Д. Јовановић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 15. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!