ИЗ СЕНКЕ ДО ДРУГОГ МЕСТА

ПАНЧЕВЦИ СЛАВИЛИ ПРОТИВ ТРАКТОРИСTА И ОБЕЗБЕДИЛИ БАРАЖ 

Фудбалери Железничара у дербију кола пружили су добру игру и савадали ИМТ који у плеј-офу бележи сјајне резултате и пред дуел крај Хале спортова имао је два бода вишка.

После добре игре Панчевци су головима Петра Гигића и Мирољуба Костића у надокнади времена, стигли до победе. Драган

Перишић прима честитке за добру игру, победу и пласман у бараж:

– Момци су заслужили признање што су учинили. Изнели су терет утакмице и још једном потврдили квалитет у дуелу са одличним ИМТ-ом који је нанизао пет победа до нашег дуела. Током целог сусрета водила се отворена игра. Домаћини су имали неколико добрих прилика, али голман Живковић био је на висини задатка и није дозволио да се мрежа затресе. Решили смо меч у последњем минуту вратило нам се за уложени труд и залагање – каже Перишић.

– Пред последње коло бараж је реалност а постоји и шанса за директан пласман у друштво најбољих. Уколико се у последњем колу поклопе резултати могли бисмо са другог места, уз Младост ГАТ и до елите. Нисмо се, међутим, бавили теоријама, па нећемо ни сада, размишламо само о следећем ривалу. За дуел са ОФК Жарковом желимо да се добро спремимо и да победом заокружимо такмичење у конкуренцији прволигаша – рекао је Перишић.

Голман Младен Живковић био је најбољи појединац на мечу.

– Добра утакмица и вредна победа су иза нас. Савладали смо ривала у налету на његовом терену, а утакмица је оправдала епитет дербија. Знали смо вредности ИМТ добро смо се спремили и успели да освојимо бодове. Сада смо још ближи циљу зацртаном на почетку првенства.

Панчевци су од старта знали шта желе.

– ИМТ има младу екипу, гаји офанзиван стил и неколико путасам имао добре интервенције, али то је мој део посла и драго ми је да сам дао допринос освајању бодова на тешком гостовању. Без помоћи саиграча ништа не бих могао да учиним. Дизелка у последњем колу дочекује ОФК Жарково.

– Београђани имају одличне играче, у великом стилу победили су Јавор Матис. Знамо њихове предности, очекујем да се представимо у добром светлу пред својим навијачима и да сезону  завршимо још једном победом – јасан је Живковић.

Аутор: Б. Стојковски

Фото: Младен Живковић и тренер Драган Перишић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 17. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!