ИЗА НАС ЈЕ ИСТОРИЈСКА ГОДИНА

Фудбалери ТСЦ у петак 22. децембра од 17х,  на свом стадиону ТСЦ Арена, дочекују екипу Напретка из Крушевца, у одложеном 9. колу Суперлиге, сигурни да ће победом завршити јесењи део првенства.

Шеф стручног штаба Жарко Лазетић је пред меч са Напретком рекао да се екипа припремила као и за сваки други, анализом противникове игре. Нагласио је да су играчи спремни и у добром моменту, као и да желе полусезону да заврше позитивним резултатом.

У осврту на противника, Лазетић је рекао: „Тим који у Лучанима победи Младост, тако што води све време и постигне гол у последњим минутима, ће сигурно у Бачку Тополу доћи пуна самопоуздања и елана. Имају искусног тренера који зна да припреми утакмицу и екипу.  Ја лично имам лош учинак против њега, стално нас „превари“, победи или играмо нерешено. Морамо да будемо концентрисани, поготову јер је ово последња утакмица овог дела сезоне и да сви желе на паузу да оду  позитивно расположени“.  

Лазетић је додао да у овом тренутку може да сумира само календарску годину, која је за ТСЦ по свему била историјска.

„Имаћемо времена да анализирамо све досадашње утакмице, али задовољан сам. Спремили смо се за турбулентну сезону, били оптерећени Европом и прибојавали се да ћемо због тога заостајати у трци за врх табеле. Стрепео сам да ћемо морати да га освајамо тек у пролећном делу. Ипак, успели смо да се позиционирамо на изванредно место на табели које је свим екипама циљ“.

„Задовољни смо, али не и задовољени. Екипа је целе године била фантастична, свако би пожелео такву. Можда смо могли више и боље, али могло је и лошије. Мени је важно што смо све време били на максимуму, што су играчи играли фудбал какав смо ја и стручни штаб желели. Увек смо кроз добру игру покушавали да дођемо до резултата. Поносан сам на момке и све што смо постигли и веома мотивисан за оно што нам предстоји догодине. Верујем да ћемо са истим еланом играти против Напретка и да ће нас такво расположење пратити и током паузе. За нас је ова утакмица, попут прве или оне последње првенствена, под‌једнако важна и доживљавамо је као корак ка циљу који смо себи поставили. Не опуштамо се, спремни смо и мотивисани да наставимо овако, да победимо, направимо добар увод за припреме и да у следећој полусезони будемо још бољи“, закључио је тренер ТСЦ-а.

ТСЦ тренутно заузима 3. место на табели са 36 бодова.  Противник ТСЦ у овом колу, Напредак је 13.  са 20.  бодова. Утакмица ТСЦ – Напредак, играће се у петак, 22. децембра од 17х, на стадиону Арена у Бачкој Тополи. Пренос је обезбеђен на каналу Арена Премиум 3.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 21. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!