ИЗАЗОВ ЈЕ ИГРАТИ ПРОТИВ НАЈСИГУРНИЈЕ ОДБРАНЕ

Победа у Зрењанину, после два узастопна пораза, прави је „мелем на рану“ Бечејаца, па сада осокољени први пут гостују у Белегишу. То не значи да себе сматрају фаворитима, јер је новајлија Подунавац потврдио кувалитет и досадашњих девет кола, али верују да могу да се надигравају и циљ им је да остану непоражени.

– Неколико играча је на граници са картонима, али у Белегиш путујемо комплетни. Знамо да нам неће бити лако, јер је ривал потврдио квалитет у досадашнејм току сезоне, али ми ово гостовање, као сваку другу утакмицу, схватамо изузетно озбиљно. Захтевам од играча да буду посвећени обавезама, пруже свој максимум, да им вољни моменат буде на висини… Буде ли све тако, онда можемо да се надигравамо и сваки резултат сем пораза био би драгоцен, јер је Подунавац директан ривал за што бољи пласман, а онда су у међусобним окршајима бодови двоструко вредни. Тренутно смо трећи на табели, што одговара нашим амбицијама и желели бисмо ту и да останемо после недељне утакмице, а то се може победом, јасан је тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Ваља приметити да је Подунавац екипа која даје мало голова, до сада свега шест, а прима још мање, јер су са самочетири гола у својој мрежи најсигурнија одбрана у српсколигашком каравану до сада. Имајући у виду да су Бечејци са 16 голова у противничкој мрежи међу најефикаснијима, а први стрелац лиге Ненад Kудрић је сам дао 10 голова, што је знатно више од комплетног Подунавца, ето прилике за одмеравање снага једне од најбољих навала и најбоље одбране.

Суђење једне од најзанимљивијих утакмица 10. кола војвођанских српсколигаша поверено је зрењанинској „четворки“, Главни судија биће Марио Богићевић, асистираће му Душаб Петровић и Алекса Бибин, а четврти судија је Марко Попов, док ће делегат и контролор сиђења бити Јовица Милин из Ирига.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Голгетер на испиту – Ненад Kудрић ће играти против најсигурније одбране

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 14. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!