ИЗБОРНА СКУПШТИНА 6. ОКТОБРА

НА СЕДНИЦИ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФС ВОЈВОДИНЕ ДОНЕТО НЕКОЛИКО ВАЖНИХ ОДЛУКА

Одржана је седница Извршног одбора Фудбалског савеза Војводине, на дневном реду било је осам тачака, а председавао је Горан Драча, заменик председника ФСВ.

Представници подручних фудбалских савеза, поднели су извештаје о току изборних активности, уз позитивне оцене, јер процес се одвија према прописаним роковима.

Једногласно су усвојени састави Футсал лиге Војводине и Омладинске футсал лиге Војводине, као и прописи везани за ово такмичење, док је Изборна скупштина ФСВ заказана 6. октобра у Старој Пазови.

Поднет је извештај о активностима у вези са конкурсима за пројекте Европске комисије са партнерима из иностранства, при чему су досадашња искуства добра, па је дата подршка да се и у наредном периоду настави са активностима подједнаког интензитета.

Било је речи и о Недељи базичног фудбала, а планирано је да буде организована током последње седмице септембра.

Стручна трибина у организацији ФСВ и Факултета спорта и физичког васпитања у Новом Саду, са темом “Савремене перспективе едукације у фудбалу“, планирана је за 29. септембар. Предавачи су Раденко Матић, са Факултета спорта и физичног васпитања, Милош Миљанић, директор Центра за едукацију ФСС, и Мунир Таловић, директор Центра за едукацију БиХ.

Аутор: М. Менићанин

Извор: http://www.nsfudbal.com

ОБЈАВЉЕНО: 09. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!