NA SEDNICI IZVRŠNOG ODBORA FS VOJVODINE DONETO NEKOLIKO VAŽNIH ODLUKA

Održana je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine, na dnevnom redu bilo je osam tačaka, a predsedavao je Goran Drača, zamenik predsednika FSV.

Predstavnici područnih fudbalskih saveza, podneli su izveštaje o toku izbornih aktivnosti, uz pozitivne ocene, jer proces se odvija prema propisanim rokovima.

Jednoglasno su usvojeni sastavi Futsal lige Vojvodine i Omladinske futsal lige Vojvodine, kao i propisi vezani za ovo takmičenje, dok je Izborna skupština FSV zakazana 6. oktobra u Staroj Pazovi.

Podnet je izveštaj o aktivnostima u vezi sa konkursima za projekte Evropske komisije sa partnerima iz inostranstva, pri čemu su dosadašnja iskustva dobra, pa je data podrška da se i u narednom periodu nastavi sa aktivnostima podjednakog intenziteta.

Bilo je reči i o Nedelji bazičnog fudbala, a planirano je da bude organizovana tokom poslednje sedmice septembra.

Stručna tribina u organizaciji FSV i Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, sa temom “Savremene perspektive edukacije u fudbalu“, planirana je za 29. septembar. Predavači su Radenko Matić, sa Fakulteta sporta i fizičnog vaspitanja, Miloš Miljanić, direktor Centra za edukaciju FSS, i Munir Talović, direktor Centra za edukaciju BiH.

Autor: M. Menićanin

Izvor: http://www.nsfudbal.com