ЈАРАЧАНИ УСПЕШНИ НА СТАДИОНУ У КУЛИ

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Хајдук 1912 – Младост 1:2 (1:2)

Кула – Стадион „Милан Средановић”. Гледалаца: 100. Судија: Мирослав Кузмановић (Врбас). Стрелци: Ђурђевић у 10. за Хајдук 1912, а Кнежевић у 3. и Ми. Ковачевић у 8. за Младост.

ХАЈДУК 1912: Зувић, Петрић, Живковић, Крнета, Ђурђевић, Вујовић, Нијемчевић, Јовановић, Љумовић, Савковић, Марковић. Играли сујош: Бабић, Ђуричковић, Цицмил, Иван, Килибарда, Шобот, Хрњачки, Ристић, Даниловић, Копуновић, Новаковић, Марковић, Јовановић, Павловић.

МЛАДОСТ: Вуковић, Јокић, Станић, Јаковљевић, Кнежевић, Дринчић, Ерак, М. Ковачевић, Ми. Ковачевић, Атић и Ђумић. Играли су још: Пајфер, Дмичић, Ковачић, Лојевић, Митровић, Вукмановић, Малбаша, Текић, Вејин и Ћиковић.

Фудбалери Хајдука 1912 поражени су од Младости из Бачког Јарка. Гости су повели у трећем минуту, Дринић је идеално центрирао, а највиши пред голом Хајдука био је Кнежевић и ударцем главом матирао Зувића. Контранапад гостију ударцем главом крунисао је Милан Ковачевић и Зувић је други пут вадио лопту из мреже. У десетом минуту штопер Ђурђевић је са своје половине у намери да упосли нападаче изненадио и младог голмана осгију Вуковића који је био лопте постављен, лопта га је прелетела и завршила у мрежи – 1:2.

М. Јовичић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 06. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!