ЈАРЧЕВИЋ ХВАЛИ БАРБУЛА

ОФК КИКИНДА РЕМИЗИРАЛА У ПЕРЛЕЗУ

Као неприкосновени лидери на војвођанском „Истоку”, фудбалери ОФК Кикинде, новог-старог српсколигаша сачували су углед и у Перлезу ремизиравши у одличном мечу. Средином првог дела шок, али не у резултатаском погледу млађани, Милорад Барбул (на слици) пао је на траву обливен крвљу.

– Крварење ми је некако заустављено, а издржао сам на терену до одмора. Утакмица је била с много љуела, притискали смо Перлежане 90 минута, а на супротној страни, нису запретили, па је остао реми без голова – каже Барбул. Тренер Јевто Јарчевић хвали Барбула и екипу:

– Ретко то чиним, али одиграли су сјајно против изванредне Војводине. Били су момци мотивисани, храбри и дисциплиновани. Контролисали су меч и само су голови недостајали за комплетан утисак. Бегеј ће, у суботу, тражити бодове спаса на кикиндском Градском стадиону, а очекује се пре утакмице и додела пехара ОФК Кикинди. Обећали смо да ћемо до краја бити у такмичарском ритму, а свечарска атмосфера представљаће нам додатни мотив да савладамо Житиштане – јасан је Јарчевић.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 01. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!