ЈАРЧЕВИЋУ ПО МЕРИ

ОФК КИКИНДА УПИСАЛА ЧЕТИРИ ПОБЕДЕ

Послепочетног ремија са градским ривалом ЖАК-ом на Вашаришту, ОФК Кикинда је, у припремном периоду, уписала четири победе, а највреднија је у дуелу са новим српсколигашем из Елемира, па тренер Јевто Јарчевић (на слици) има разлога за задовољство уочи генералне пробе у Сенти.
– Провера са Елемирцима била је најјача, Нафтагас има сјајну екипу. Од првог тренутка видело се да је у питању озбиљан, добро попуњен и искусан тим, али у нашем дворишту увек се питамо. Утакмица је била захтевна, са много контаката и трчања и када све саберемо, јасно је да смо најјачом провером презадовољни – каже Јарчевић.
Нису у ОФК Кикинди доводили много играча, а Јарчевић наглашава напоран рад, који доноси самопоуздање, као најбитнији сегмент у овом раздобљу.
Тим нисмо натрпали, а свесно смо прихватили одређене ризике. Радује нас што искусни играчи вуку младе и утисак је да смо начинили, иако ризичан, добар спој. Добро радимо, али свесни смо да ће детаљније анализе бити могуће тек после старта борби за бодове. Биће победа, али и пораза, ОФК Кикинду мораће свако добро да надигра да би дошао до бодова.
Признаје Јарчевић да на папиру има и јачих екипа на војвођанском „Истоку“.
– Чак и у нашем најближем окружењу два тима, новокозарачка Слобода и рускоселска Црвена звезда, фигурирају као искуснији од нас и са већим избором играча, али бићемо храбри, мотивисани и амбициозни, свесни ризика од падова, али спремни и да сачекамо потпуну зрелост ове сјајне младе групе играча – јасан је Јарчевић.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 05. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!