ЈЕДИНСТВО (БАНАТСКО КАРАЂОРЂЕВО) ЈОШ ЈАЧЕ

КВАРТЕТ ОДМАХ НА ТЕРЕН

Кађорђевчани вредно раде за нову трку на војвођанском „Истоку” и ангажовали су прва појачања. Дрес Јединства задужили су штопер Душан Божић (ОФК Кикинда), Александар Грбан (ЖФК Банат Багљаш), Никола Маљукан (Русанда), Милан Туркуљ (Нафтагас). Екипа новог тренера Јевта Јарчевића, који је Кикинђане довео до вишег ранга, имала је два теста, али оба у некомплетном саставу и без новајлија.

– Много смо добили на квалитету и јачању конкуренције и нисмо завршили послове у прелазном року. Треба да покријемо још нека места добрим играчима, са чврстим карактером. На наредним проверама сигурно ће да буде боље и задатак је да спремни дочекамо старт трке на „Истоку“ – каже Јарчевић.

Грбан је повратник у клуб. Дошао је фебруара 2014. године, био сезону у Нафтагасу и помогао Елемирцима за пласман у Српску лигу и вратио се назад. Јесењу сезону био је стандардан у Јединству, пролећну у ЖФК Банат Багљашу.

– Желео сам да се вратим и помогнем. Озбиљан је рад и приступ и имаћемо добру конкуренцију, која увек вуче напред. Као да никад нисам одлазио, овде ми је све познато и надам се да ћемо да будемо успешни – рекао је Грбан.

Маљукана и Туркуља тражило је више клубова, одабрали су Јединство које је прошле године било треће, а претходне три, друго на „Истоку”.

– Имао сам три понуде и одабрао сам Јединсгво. Амбщије су се поклопиле и ово је велики изазов. Желим да узвратим добрим игра ма и да остваримо успешне резултате – истакао је Туркуљ који може бити користан у више улога, а пре Нафтагаса, био је две године првотимац зрењанинског Радничюг на српсколигашким теренима.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 22. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!