ЈЕДИНСТВО (С) – ОМЛАДИНАЦ (НБ) 0:3

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Јединство (С) – Омладинац (НБ) 0:3 (0:1)

Гледалаца: 80. Судија: Окановић (Београд). Стрелци: Добријевић у 40. из пенала, Савић у 76. и Марковић у 83. минуту.

ЈЕДИНСТВО Раконић, Килибарда, Станић, Митровић, Мићић, Живковић, Пузовић, Стојковић, Бачанин, Бибић, Броћета. Играли су још: Миловановић, Максимовић, Ивковић, Настић, Живковић, Зеленовић, Живановић, Миловић, Васић, Вранешевић, Лепојевић.

ОМЛАДИНАЦ: Ђокић, Миличевић, Димитријевић, Станимировић, Дашић, Микић, Ћебић, Ахчин, Малиш, Кукољ, Добријевић. Играли су још: Аркади, Љубовић, Биочанин, Комр, Рађеновић, Мисић, Марковић, Остојић, Вујко, Савић, Рамовић.

Сурчинци су угостили Новобановчане у Јакову и изабраници тренера Игора Лежаића дошли су до убедљиве победе. У првом полувремену играчи Јединства покушали су, неколико пута, да угрозе голмана Ђокића, који је укротио путеве. У 40. минуту, после добре акције Дорбијевића и Ахчина фаулиран је Малиш, а сигуран са беле тачке био је голгетер Добријевић. На почетку наставка, ударцем главом уздрмао је стативу, касније је и Савић погодио оквир гола. Биочанин је, у 76. минуту, пресекао акцију и упутио пас према Савићу за 2:0. У финишу, Савић се исказао као асистент, пробио је по боку и добро центрирао а лопта је после ударца главом Марковића завршила у углу – 3:0.

Б. Бу.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 20. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!