ЈЕДИНСТВО (СП) ГОСТУЈЕ У ЕЛЕМИРУ

Повратак Пађена и Јеловића

Без великих амбиција и резултатског притиска, као и у многим ранијим сусретима, Јединство (Стара Пазова) угостило је старе познанике са обале Тамиша. Утисак је био да је и Динамо 1945 са идентичним расположењем допутовао на меч.
На обе стране није био императива победе, али и у таквој ситуацији изостало је оно што гледаоцима пружа највеће задовољство – голови. Гости су дочекани као пријатељи, што потврђује и детаљ са почетка угакмице. Теже је повређен дефанзивац гостију Алекса Бељић, расекотина на лицу после нехотичног судара главом била је озбиљнија него што се одмах проценило, па су брижни домаћини одмах притекли у помоћ и мимо уобичајеног протокола. Председник Миша Хриц одвезао је повређеног играча до Дома здравља, одакле је због тежине повреде и ушивања ране на горњем делу лица пребачен у Ургентни центар у Београд.
Јединство, у наредном колу, очекује тежи сусрет са Елемирцима, који су доживели неочекивани дебакл (1:7) у сусрету са
Омладинцем у Новим Бановцима. Меч са јачим Нафтагасом, у односу на јесењи, кад су Пазовчани славили 3:1 не би смео да завара екипу из Срема без обзира на катастрофу ривала.
– Мораћемо добро да запнемо и помучимо се са тимом који је у озбиљном пролећном успону – каже Драган Огризовић, тренер Јединства.- Утакмицу са Динамом 1945 одиграли смо добро у тактичком смислу и недостајала се само реализација, ни борбеност није изостала, као и у редовима противника. Идемо рањеном домаћину, са жељом да се вратимо непоражени. Елемирци имају искусан тим са више добрих индивидуалаца, али верујем да ћемо успешно парирати. Играчи вредно тренирају, близу је крај првенсгва, па су већа оптерећења непотребна, али дисциплина је на високом нивоу, као на старту првенства. Други део био нам је турбулентнији у односу на јесењи, али без много брига кад је пласман у питању.
У тим се враћају Филип Пађен и Милутин Јеловић.

М. Бзовски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!