ЈЕДИНСТВО (СП) – ОМЛАДИНАЦ (НБ) 1:2

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Јединство (СП) – Омладинац (НБ) 1:2 (1:0)

Стара Пазова – Гледалаца: 150. Судија: Драгутин Менићанин (Врдник). Стрелци: Миленковић у 33. за Јединство, Стоисављевић у 48. и 77. минуту за Омладинац.

ЈЕДИНСТВО: Крстовић, Михајловић, Дашић, Вукашиновић, Кожовић, Шимун, Живановић, Вујасин, Миленковић, Пађен, Грујић. Играли су још: Милиновић, Иветић, Обрадовић, Грандов, Филиповић, Валент, Хајдуковић.

ОМЛАДИНАЦ (Нови Бановци): Кнежевић, Јовановић, Мисић, Попадић, Павловић, Миливојевић, Костадиноски, Суботић, Мићић, Максимовић, Лежајић. Играли су још: Ђокић, Биочанин, Радовановић, Миленковић, Ћалић, Стевановић, Иванчевић, Стоисављевић, Шевић.

Иако је време у првом делу утакмице играчима мање погодовало због велике врућине, ипак је било много трчања и ритма, уз далеко занимљивији ток. Прву озбиљнију прилику имали су домаћини у 23. минуту кад је Живановић прихватио одбијену лопту и из прве шутирао, али се на пречки зауставила. У том делу игре агилнији Пазовчани са већим поседом стигли су до вођства у 33, после одличног продора Миленковића и одмереног ударца у супротни угао.
У наставку комшијског дуела резервисти тренера Андрије Пољака притискивали су одбрану домаћина и натерали је да се грчевито брани. Већ у уводу Биочанин је асистирао Стоисављевићу за изједначење, а било је шанси за ранији преокрет на који се чекало до 78. минута. Стоисављевић је искорисгио грешку одбране Јединства и приземним шутем погодио леви угао Милиновића за минималну победу комшија.

М. Бзовски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!