PRIJATELJSKA UTAKMICA

Jedinstvo (SP) – Omladinac (NB) 1:2 (1:0)

Stara Pazova – Gledalaca: 150. Sudija: Dragutin Menićanin (Vrdnik). Strelci: Milenković u 33. za Jedinstvo, Stoisavljević u 48. i 77. minutu za Omladinac.

JEDINSTVO: Krstović, Mihajlović, Dašić, Vukašinović, Kožović, Šimun, Živanović, Vujasin, Milenković, Pađen, Grujić. Igrali su još: Milinović, Ivetić, Obradović, Grandov, Filipović, Valent, Hajduković.

OMLADINAC (Novi Banovci): Knežević, Jovanović, Misić, Popadić, Pavlović, Milivojević, Kostadinoski, Subotić, Mićić, Maksimović, Ležajić. Igrali su još: Đokić, Biočanin, Radovanović, Milenković, Ćalić, Stevanović, Ivančević, Stoisavljević, Šević.

Iako je vreme u prvom delu utakmice igračima manje pogodovalo zbog velike vrućine, ipak je bilo mnogo trčanja i ritma, uz daleko zanimljiviji tok. Prvu ozbiljniju priliku imali su domaćini u 23. minutu kad je Živanović prihvatio odbijenu loptu i iz prve šutirao, ali se na prečki zaustavila. U tom delu igre agilniji Pazovčani sa većim posedom stigli su do vođstva u 33, posle odličnog prodora Milenkovića i odmerenog udarca u suprotni ugao.
U nastavku komšijskog duela rezervisti trenera Andrije Poljaka pritiskivali su odbranu domaćina i naterali je da se grčevito brani. Već u uvodu Biočanin je asistirao Stoisavljeviću za izjednačenje, a bilo je šansi za raniji preokret na koji se čekalo do 78. minuta. Stoisavljević je iskorisgio grešku odbrane Jedinstva i prizemnim šutem pogodio levi ugao Milinovića za minimalnu pobedu komšija.

M. Bzovski

Izvor: http://www.zurnal.rs