ЈЕДИНСТВО (СП) – ПОДУНАВАЦ 0:2

СРПСКА ЛИГА “ВОЈВОДИНА“

ЈЕДИНСТВО (СП) – ПОДУНАВАЦ 0:2 (0:0)

Стара Пазова – Гледалаца: 250. Судија: Огњен Митровић (Рума) 8. Стрелци: Челар у 68, Илић у 90+3. (пенал). Жути карони: Бобар, Матовић, Гавриловић (Jединство), Миљковић, Спасић (Подунавац).

ЈЕДИНСТВО: Јевтић 7, Булат 7, Гавриловић 6,5, Малиџан 6, Матовић 6, Тривуновић 6 (од 73. Богићевић -), Накијевски 6,5 (од 73. Стијовић -), Мирчетић 6,5, Играч 6 (од 86. Кнежевић -), Јеловић 6, Бобар 7.

ПОДУНАВАЦ: Мшгровић 7, Радојчић 6,5, Мирковић 7,5, Миликић 7, Деспанић 6,5 (од 79. Ранђић -), Тејић 7, Крижан 6 (од 56. Челар 8), Илић 7,5, Петковић 6,5, Спасић 7, Милојевић 6,5.

Играч утакмице: Челар 

Старопазовчани ни девети пуг за редом, нису обрадовали своје навијаче, су нову домаћу победу у историји клуба незабележену. Овога пута немилосрдни према њима биле су комшије из Белегиша које су се тиме реванширале за пролећни пораз на свом терену. Оба тима упркос врелини наметнули су у почетку солидан темпо. Ривали су кроз пас игру често са доста грешака тражили пут до водећег гола. Први су припретили домаћи који су у првом делу играли и некако, у наставку – никако. Оба пута озбиљније прилике имао је покретљиви Јован Бобар. У 28. минуту нашао се неометан у срцу шеснаестерца, али је његов шут из полуволеја отишао поред леве стативе. Неколико минута касније Бобар је упутио још озбиљнији ударац на гол Митровића али је и овога пута био замало непрецизан. У овом делу гости су могли до предности преко Крижана, оштро је шутирао али замало изнад пречке. У наставку слика се променила. Гости су кренули агресивније и тежиште игре пренето је на половину домаћина. У 68. минуту резервиста Душан Челар прихватио је добро додавање Филипа Илића из слободног ударца и неометан лопту проследио у мрежу. У надокнади времена, Јеловић је непрописним стартом оборио Дивца, а пенал је Илић претворио у коначан резултат овог само на моменте занимљивог сусрета.

М. Бзовски

Извор: http://www.zurnal.rs 

ОБЈАВЉЕНО: 03. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!