ЈЕДИНСТВО (СП) ПОЛАКО ИЗЛАЗИ ИЗ КРИЗЕ

БЕЗ КАЛКУЛАЦИЈА У БЕЛЕГИШУ

После успешне јесени, са јачим тимом, Јединства (Стара Пазова) полако, али прилично касно савлађује пролећну резултатску кризу. Серија пораза прекинута је у Станишићу, што и није за већу утеху, јер су се домаћини супротставили са седморицом бонуса, а још двојица у другом делу ушла су са клупе.
Победи се, ипак, не гледа у зубе, па су Пазовчани са више самопоуздања дочекали комшије из Нових Бановаца. Дуел је донео добру и занимљиву игру пред добро попуњеном трибином, а недостајали су само голови да утисак буде повољнији. Оба тима била су са промењеним саставима, у односу на јесен, утисак је слабијим, али са добрим индивидуалцима прволигашког формата.
Код домаћина најзапаженији су били најискуснији Милутин Јеловић, Филип Пађен и штопер Марко Булат, док су у тиму Игора Лежаића највише показали Милош Кукољ, Никола Максимовић и бивши интернационалац Радован Аврам.
Присталице Јединства радује чињенща да млађи полако улазе у сениорске воде, се пре свих односи на Немању Матовића (2002), Луку Тривуновића (2004), Уроша Обрадовића (2002), Алексу Уремовића (2004) и Бранислава Кабаса (2005), који би требало да чине  окосницу тима у будућој сезони.
јединство одлази на обалу Дунава, где га очекује наоштрени Подунавац, који се после победе у Зрењанину бодовно изједначио са Старопазовчанима (32). Јесенас су Белегишани славили минималним резултатом (1:0).
Одлазимо са жељом да не потонемо у Дунав – каже Филип Пађен (са слике) капитен Јединства. – Много тога зависи од нашег хтења воље и жеље на овом пољу морамо да будемо максимални. Играћемо растрећено, без калкулација, надам се да ћемо се вратити непоражени.
Враћа се Филип Илић, важна полуга у одбрани.

М. Бзовски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 28. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!