ЈЕДИНСТВО СТЕВИЋ САМО ДО БОДА СА СЛОБОДОМ

Против другопласиране екипе на табели домаћи фудбалери Јединатва Стевић пружили су добру игру и да су имали мало више среће могли су да освоје три бода. У првом нападу после досуђеног слободног ударца за госте који је извео Станаћев лопта је дошла до Врбачког који је уз помоћ стативе постигао водећи погодак. У наредних пет минута Петар Чучак је два пута шутирао поред гола, али је у трећем покушају успео да постигне изједначујући погодак. У 38. минути Чучак је дубинском лоптом упослио Илића који је изашао испред голмана Ћирића, али није успео да савлада гостујућег голмана.

У другом полувремену прилике за домаћи тим имали су Чучак, Илић и Младеновић, а код гостију Станаћев, Врбачки и Дејан Ћосић, али промене резулата није било.

Јединство Стевић – Слобода (НК) 1:1 (1:1)

Качарево. Гледалаца: 100. Судија:Урош Шуљагић (Банатски Карловац). Стрелци: Чучак у 8 за јединство Стевић,Врбачки у 2 минути за Слободу. Играч утакмице: Дејан Ћосић.

ЈЕДИНСТВО СТЕВИЋ: Радивојев, Ангеловски, И.Пешовски, Адамовић (Балножан), Чучак, Славковић (Спасковски), Младеновић, Атанасов, Митковски, Илић, Кљајић.

СЛОБОДА (НК): Ћирић, Хованец, Богојевић, Лисица, Ћулибрк, Поповић, Врбачки, Станаћев, Лабус (Вокић), Д.Ћосић, Ковачевић (Радулашки).

ФК Јединство Стевић

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 11. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!