ЈЕСЕН ЗА ЗАБОРАВ

МИЛОШ ЂОКИЋ, ТРЕНЕР СЛОБОДЕ ИЗ ДОЊЕГ ТОВАРНИКА

Чудне игре Слободе из Доњег Товарника у јесењем делу Војвођанске лиге „југ”. Сјајан старт, три везане победе, уз гол-разлику 8:1, па у следећих осам кола само једна победа, четири нерешене утакмице и три пораза.

Коначно, у финишу првог дела сезоне: две победе, реми и пораз. Јесењи учинак гласи – 23 бода (шест победа, пет ремија и четири пораза) и гол-разлика 25:19, што је довољно за седмо место на табели.

– После анализа учињеног, учинак је испод очекиваног – каже Милош Ђокић, повратник на клупу. – Резултати се нису поклопили са квалитетом играчког кадра. Кад сам екипу поново преузео, знао сам да треба времена да се играчи прилагоде неким мојим принципима и стилу игре. Како је време одмицало, играли смо све боље, у неким утакмицама нисмо имали среће, нисмо успели да освојимо бодове, иако смо били бољи у дуелима са Индексом, Слогом из Ердевика… Лига је изједначена и убеђен сам да се првак неће знати до краја.

Иако је пауза, челници Слободе не смањују активности.

– Биће много промена у кадру, нужна су освежења. Фудбалери су добили програм за индивидуални рад док не кренемо са тренинзима. Прозивка је заказана за 16. јануар, већ су заказане и утакмице са Напретком (Попинци), Првим мајем (Рума), Јединством (Стара Пазова), Рађевац (Крупањ), Јединство (Сурчин), Омладинац (Нови Бановци) и Мачва 1929 (Богатић). Циљ нам је да се екипа што боље физички и тактички припреми, у другом делу првенства, форсираћемо нападачки фудбал и то би требало да нас доведе у врх табеле – јасан је Ђокић.

С. Ж.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 03. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!