АМБИЦИОЗНИ МОМЦИ ЗА ОСТВАРЕЊЕ АМБИЦИЈА!

Живо је ових дана у Фудбалском клубу Железничар.
У току је велико реновирање екипе која ће у понедељак, 20. јуна, стартовати са припремама за нову сезону у Првој лиги Србије у којој „дизелка” са Тамиша има највише амбиције – пласман у српску фудбалску елиту.

Данас су у просторијама клуба представљена још два појачања. Младићи који су дрес ОФК Жаркова заменили за бело-плави из Панчева. Нови чланови Железничара постали су Деспот Обреновић и Мирко Миликић.

Деспот је прошао омладинску школу Партизана, играо је у Бродарцу, Младости из Лучана, Слоги из Пожеге, ОФК Бачкој, Радничком из Сремске Митровице и Жаркову.

– Драго мије што сам дошао у Железничар, у јако добро организован клуб. Играо сам прошле сезоне против садашњег клуба, па зато знам да се ради о одличном спортском колективу. Поклопиле су нам се амбиције, дошао сам да помогнем да остваримо историјски успех и уведемо Железничар у Суперлигу. Познајем нове саиграче, знам тренера и верујем да ћемо сви заједно успети у својим намерама – рекао је приликом представљања Деспот Обреновић (на слици – десно), момак који је рођен 17. септембра 1998. године.

Нови члан „дизелке” постао је и Мирко Миликић. Млади репрезентативац Црне Горе, играо је у млађим категоријама Црвене звезде, а бранио је и боје Инђије, Радничког из Пирота, Цеља и Жаркова.

– Хвала управи клуба на указаном поверењу. Железничар је одлично организован клуб и сигуран сам да ћу имати прилику да напредујем, али и да дам допринос успеху. Надам се да ћу се брзо пригадоти новој екипи и да ћемо заједничким снагама увести Железничар у елиту – истакао је Мирко Миликић (на слици – лево), младић који је рођен 24. децембра 2001. године.