ЈОШ ЈЕДАН СПЕКТАКЛ

Фудбалери Радничког из Сремске Митровице, у осмини финала Купа Србије, одмериће снаге са Црвеном звездом. После Партизана, екипа из града на Сави угостиће још једног великана.
Митровчани су прижељкивали овог ривала, али навијачи ће морати да сачекају пролеће да би на делу видели асове са Маракане, јер Црвена звезда у термину Купа има обавезе у првенству
– Још се нису смириле страсти после победе над Партизаном, а треба да се спремамо за још један спектакл. Биће нам велика част и задовољство да угостимо Црвену звезду покушаћемо поново да пружимо достојан отпор, да утакмицу учинимо неизвесном колико то будемо у могућности. О разлици у квалитету не треба да се говори, али никада се не зна – каже Дејан Николић, шеф струке Радничког.
Вест о Звезди као противнику у Купу примљена је са оодушевљењем, али још је рано да се о том сусрету размишља.
– Бавићемо се Звездом тек када се сусрет приближи, јер нам је сада приоритет првенство, а надметање у Купу настављамо на пролеће. Жреб нам је испунио жељу поново је завладала еуфорија и надам се да ће нас држати и сутра на утакмици са Радничким (НБ). Сремску Мптгровицу, после зимске паузе, чека још један празник фудбала, спремићемо се, даћемо максимум и покушати да пружимо добру игру – јасан је Николић.
Драган Деспотовић, спортски директор Радничког, такође, није крио одушевљење:
– Сви смо задовољни што ћемо, после Партизана, угостити европског и светског првака. То је велика ствар за Раднички, то се у историји дугој 100 година још није десило. Биће то велики дан за град и потрудићемо се да се покажемо у најбољем светлу, да поново будемо добри домаћини.

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 05. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!