ЈОШ ТРОЈИЦА У КОНКУРЕНЦИЈИ

НОВОБАНОВЧАНИ ПРЕД ГЕНЕРАЛКУ СА БОРЦЕМ (ШАЈКАШ)

Омладинац из Нових Бановаца изменио је погон и у односу на прошло првенство у екипи је 21 новајлија.
Никада стабилни и поуздани српсколигаш није, током прелазног рока, доживео толико промена, последњи су заоштрили конкуренцију Милош Симоновић из Тимока, Владимир Арсовић из ОФК Београда и Марко Стојановић, омладинац Црвене звезде.
Из прошле сезоне остали су само капитен Игор Лежаић, Милан Суботић, Александар Мисић, Лука Мићић и Драган Недић.
– Иза нас је период доброг рада и што смо планирали, то смо и остварили. Екипа је нова и треба времена и стрпљења да се мозаик склопи. На добром смо путу и приказано на тренинзима и тестовима, улива наду да ће бити добро. Желели смо да подмладимо погон, да додатном енергијом будемо још чвршћи и бржи и да спремни уђемо у сезону – каже млади тренер Андрија Пољак. ,,Зелено – бели“ су имали шест контролних мечева. Победили су обреновачки и зрењанински Раднички по 1:0 и старопазовачко Јединство (2:1), а поражени су од младе репрезентације УАЕ (0:1), Телеоптика (1:3) и Земуна (0:1).
– Резултати нису били у првом плану и циљ је био да сви добију прилику и да видимо колико ко може, како се појединци слажу у игри, где су најбољи и највише могу да пруже. Тестови служе за уигравање и кад је много новајлија, као код нас, треба да се сагледају могућности свих. Постоје неке недоумице, али све ће брзо да се искристалише. Сутра је седма провера, генерална проба са Борцем из Шајкаша и биће то сјајна прилика да сагледамо форму пред старт трке – јасан је Андрија Пољак, амбициозни шеф струке.

Б. Бу.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 06. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!