ЈОВАНОВИЋ: ДЕСИЛО СЕ ЧУДО

Бачкотополчанима тешко пао први пораз у гостима

ТСЦ је на почетку пролећног дела шампионата незаслужено поражем од Новог Пазара (1:2). Испустили су Бачкотополчани вођство и нису крунисали бољу игру у већем делу утакмице.

– Игра није била квалитетна, тешко је било контролисати лопту због залеђеног терена, дувао је и ветар. У првом делу нисмо имали шансе, било је доста прекршаја. У наставку сам побегао одбрани Новог Пазара, срушио ме је Јоксимовић у казненом простору. Судија Шегрт оправдано је показао на пенал, али је онда уследила интервенција ВАР собе и чудна промена одлуке – објашњава Саша Јовановић, најбољи играч ТСЦ-а на гостовању крај Јошанице.

Бачкотополчане није ипак, пореметио поништен пенал јер су 12 минута касније повели, а стрелац је био Јовановић.

– После дубинске лопте Немање Стајића нашао сам се испред голмана Филипа Кљајића и мајсторски сам „боцнуо” лопту. Касније сам, у 70. минуту, морао да тражим замену јер ми је чланак био натечен.

ТСЦ је у граду на обалама Јошанице и Рашке трећи пут поражен, премијерно на гостовању, претходно су Лазетићевом тиму меру баш Нови Пазар (0:1) и Партизан (2:3) у Бачкој Тополи.

– Очекивали смо да ћемо освојити бар бод, али десило се чудо. Слободан Станојловић, наш играч на позајмици у Новом Пазару, постигао је гол за победу. Сигурно ћемо анализирати пораз, нећемо туговати.

ТСЦ у суботу предстоји дуел са Напретком на домаћем терену.

– Крушевљани су незгодан противник, изгубили су као домаћини од Партизана, али су се добро показали. Надам се да ћемо брзо да заборавимо пораз у Новом Пазару и поново корачати победничким стазама – истакао је Саша Јовановић.

ФОТО: С. Жупљанин

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 07. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!