ЈУГ СТАНОЈЕВ И ВЛАДАН ВИДАКОВИЋ ПОЈАЧАЛИ СПАРТАК

Суботичани заоштрили конкуренцију на средини терена и у офанзиви

Два дана пред суперлигашку премијеру Спартак из Суботице реализовао је два трансфера и значајно заоштрио конкуренцију у везном реду и офанзиви, пошто су опрему Плавих голубова данас су задужили Југ Станојев и Владан Видаковић.

Станојев, који се овог лета растао са ТСЦ-ом стигао је у Суботицу као слободан играч и потписао двогодишњи уговор уз опцију продужетка сарадње за још једну сезону. Хитро крило, претходне три сезоне је провео у Бачкој тополи где је стигао из Црвене звезде у којој је прошао фудбалску школу.Истовремено, конкуренцију у Суботици заоштрио је и Владан Видаковић, централни везиста који у Спартак стиже на шестомесечну позајмицу из Марибора.

Новосађанин рођен 1999. године прошлог лета продат је Марибору, али је из словеначког тима зимус прослеђен на позајмицу у Динамо Батуми. Иако је било предвиђено да Видаковић у Грузији остане до краја 2023. године, позајмица је раскинута пред почетак нове полусезоне, а фудбалер је прослеђен у клуб чији је дрес носио три сезоне, од доласка из Хајдука из Куле 2019. године.

Двојац новајлија заоштриће конкуренцију у тиму са севера Србије, а премијера Суботичане очекује у суботу од 18.55 часова на домаћем терену против ИМТ-а.

Подсетимо, претходно су тим који предводи Александар Кержаков појачали Страхиња Танасијевић, Дејан Керкез, Милош Мијић и Александар Вулић, док су из Спартака између осталог отишли Едмунд Адо, Нобору Шимура, Никола Срећковић, Милош Остојић, Јанко Тумбасевић и Јован Маринковић.

Извор: https://www.mozzartsport.com/

 
ОБЈАВЉЕНО: 28. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!