ЈУРИШ НА ПРВО МЕСТО

Фудбалери Бегеја завршили су сезону у Војвођанској лиги „Исток” на деветом месту. Борко Кукољ, први човек клуба, задовољан је исходом:
– Иза нас је успешна сезона, али није било лако. Изједначеност екипа допринела је неизвесности око опстанка готово до краја. Одиграли смо нерешено чак 12 мечева, већину на нашем терену, а само још три бода била би нам довољна за пето место. И поред света задовољни смо и полако сводимо рачуне
и припремамо се за наредну сезону са жељом да играмо запаженију улогу. На састанку руководства одлучили смо да јуришамо на прво место. С поносом истичемо да смо измирили све финансијске обавезе према играчима и стручном штабу, што значи да је материјална страна обезбеђена.
Виши ранг захтева и више улагања, рада…
– Бегеј је био стабилан српсколигаш још у старој држави и био члан тог ранга 16 година, мало који клуб може да се похвали овом чињеницом. Покушаћемо да задржимо овај кадар, мада знамо да су и неки други клубови заинтересовани за неколицину наших фудбалера, а у току су преговори са шесшторицом потенцијалних новајлија – каже Кукољ
Марко Гутеша (на слици), шеф стручног штаба. на последњем тренингу пред одмор поручио је фудбалерима:
– Ако неко жели да напусти клуб то мора да јави клубу за пет дана, а почетак припрема заказујем за 2.јул! Желимо да напредујемо и да се упустимо у борбу за виши ранг, па морамо и да се добро припремимо. Ако неко не верује у највише циљеве нека и не почиње припреме. Верујем у то и захтевам такав однос свих према задацима.
На предлог Марка Гутеше, за изузетно залагање и приврженост клубу, председник Борко Кукољ, новчано је наградио одбрамбене играче Драгана Ердељана и Илију Лисицу.

Д. Милићев

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!