KАБИЋ ЗА „СПОРТСКЕ“ – ИМА ЛИ ИНТЕРЕСОВАЊА ВЕЛИКАНА И КАДА СЕ ВРАЋА НА ТЕРЕН?

Талентовани нападач Војводине Урош Kабић је и даље члан тог клуба, упркос спекулацијама које су се појавиле већ крајем прошле сезоне.

Он ће ове сезоне представљати веома битан шраф у машинерији тренера Раставца, али је сам почетак сезоне пропустио због мононуклеозе. Поред почетка сезоне, пропустио је и Европско првенство за омладинце.

„Опоравак је текао по плану, враћам се од наредне недеље у тренажни процес и очекујем да будем потпуно спреман кроз четири, пет дана, а можда заиграм већ наредне недеље, осећам се довољно спремно“, рекао је млади Kабић у разговору за „Спортске“.

Сматра да је екипа Војводине јача од прошлосезонског тима.

„Свиђа ми се како изгледа тим, конкуренција је јака, али то је и неопходно за напредак целокупне екипе. Једва чекам да се прикључим тиму, да тренирам и да ће резултати доћи, како екипни, тако и лични“, рекао је он.

Што се тиче његовог потенцијалног одласка, истакао је да би волео да остане макар још годину дана. Један од клубова који је био у причи јесте и Торино.

„Овај изостанак је мало пореметио читаву причу, али када се вратим и уђем у ритам, надам се ће голови и добре партије допринети да се поново прича о мени, па ћемо да видимо. Волео бих да останем још ову сезону и да се потпуно афирмишем, али овај прелазни рок и даље траје и не могу још ништа са сигурношћу да кажем“, рекао је Урош Kабић.

Аутор: Александар Обреновић

Извор: https://sportske.net/

ОБЈАВЉЕНО: 15. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!