КАЧАРЕВЦИ ВРАТИЛИ ОКУКУ И МИТКОВСКОГ

Фудбалери некадашњег српсколигаша Јединство Стевић показали су својим играма и резултатима у прошлој сезони и да су на правом путу и кроз бараж са Полетом (Наково) после 16 година поново су постали чланови Војвођанске лиге Исток. Председник Ненад Шаренац није имао одмора и са тренером Слободаном Спасковским ради на формирању јачег тима за наредну сезону. Прва двојица новајлија су повратници у Јединство Стевић Ненад Окука (ОФК Југославија) и Душан Митковски (Долина).

-Желимо да се у клуб врате наши играчи који играју у околним клубовима и доласком Окуке и Митковског направили смо добар потез, јер се ради о искусним и квалитетним играчима. Са њим ћемо бити јачи и уједно конкуренција у тиму ће бити заоштрена. Сигурно да треба још неколико младих и проверених играча да дођу и појачају конкуренцију у тиму и верујем да ћемо то и урадити у овом прелазном року.- рекао је председник Шаренац.

Искусни Ненад Окука после две сезоне вратио се у матични клуб и рекао:

-После разговора са људима из клуба одлучио сам се и вратио у моје Качарево где сам играо пуних осам сезона и сада желим да помогнем својим искуством, наравно уколико изборим место у тиму. У новом првенству у Војвођанској лиги после дуго година неће бити лако да изборимо место у средини табеле, али по квалитету који поседујемо мислим да можемо. 

Фото: Душан Митковски, Ненад Шаренац, Ненад Окука

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 22. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!