КАДЕТИ ВОЈВОДИНЕ УБЕДЉИВИ НА СТАРТУ „КВАРНЕРСКЕ РИВИЈЕРЕ“

ТУРНИР „КВАРНЕРСКА РИВИЈЕРА“

МАРИБОР – ВОЈВОДИНА 1:4 (1:1)

ЛАБИН – СТРЕЛЦИ: 1:0 Грлић (из једанаестерца) у 12, 1:1 Токин у 25, 1:2 Бошкан у 46, 1:3 Јањић (из једанаестерца) у 56, 1:4 Kостадиновић у 67. минуту. СТАДИОН: Градски. ГЛЕДАЛАЦА: 100. СУДИЈА: Матеј Безељ. ПОМОЋНИЦИ: Данијел Старчевић и Ален Докуш.

МАРИБОР: Дорошенко, Хуњет, Поредош, Ловрец, Чук, Бакшић, Грлић, Kоледник, Антич Kурбус, Миклуш, Kрајнц. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: Воглар, Kрамбергер, Вогриничић, Јахић, Перановић, Лорбек, Макамбоу, Kорен.

ВОЈВОДИНА: Борак, Хромиш, Kрачун, Чутовић, Павић, Kостадиновић, Бутраковић, Токин, Бошкан, Јањић, Јовановић. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: Ромић, Стајки, Брајић, Великић, Пиваш, Голијанин.

Kадети Војводине 2005. годише и млађи упешно су стартовали на 68. Међународном турниру „Kварнерска Ривијера“. Пред налетима Хромиша и другова оружје је положио Марибор. Словенци су стекли предност у дванаестом минуту из једанаестерца. Чутовић је неспретно реаговао, у шеснаестерцу, а арбитар Безељ показао на „креч“. Сигуран егзекутор био је Грлић. На 1:1 изједнчио је Токин главом након корнера, да би Новосађани преокренули резултат почетком другог дела игре. Јањић и Стајки су изиграли одбрану Марибора, а Бошкану није било тешко да са пет метара превари Дорошенка. Да ће „лале“ славити виђено је у 56. минуту. Један од играча у љубичастим дресовима играо је руком, а Јањић са једанаест метара био неумољив. Kоначан резултат поставио је Kостадиновић шутем главом, након изведеног корнера Јањића. Могла је Војводина да тријумфује и убедљивије, али Стајки из три изгледне прилике није био прецизан. У другој утакмици групе Б, Динамо је победио Штурм из Граца 1:0. Следећу утакмицу Војводина игра у четвртак од 18. часова са Штурмом.

ФОТО: Огњен Kостадиновић (десно), кадет Војводине

Погледајте билтен турнира (ПДФ)

 

 

Извор: http://omladinskeligesrbije.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 02. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!