„КАНАРИНЦИ“ ЋЕ ИГРАТИ БЕЗ КАЛКУЛАЦИЈА, НА СВАКУ ПОБЕДУ

Нови Сад 1921 улази у сам финиш припремног циклуса и тренер Видак Братић наводи да је много урађено на физичком и тактичком плану.

– Прво, доста тога је поправљено и не изгледамо толико лоше. Ако је судити по контролним утакмицама, мада су резултати у другом плану, добро смо изгледали, нарочито против ИМТ-а, Инђије и Мачве, које смо добили. Јуче са Омладинцем из Нових Бановаца није изгледало како треба. Није изгледало толико лоше у првом полувремену, мада је лош терен у Челареву утицао на квалитет игре – каже искусни стручњак.

Задовољан је прелазним роком. Много су добили доласком Александра Стојисављевића (иностранство), Гвозденовића, Марковића, Кокира и Дервишија (позајмица).

– Може да се очекује да заиграмо нападачки, бодови су нам преко потребни, и том циљу све подређено током припрема. Тежићемо да играмо полетно, брзо, млада смо екипа, жељна доказивања. Играћемо без калкулација, на сваку победу, тако смо се спремали. Кад почне првенство видеће се да ли смо на правом путу – оптимиста је Братић и верује у опстанак, мада ће имати додатног противника у изузетно лошем терену у Челареву, где ће и даље играти као домаћини.

Играчи РФК Нови Сад 1921 – фото: http://www.facebook.com/NoviSadFK
ОБЈАВЉЕНО: 19. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!