КАНАРИНЦИ СВЕ ПЛАЋАЈУ

Раднички (Сремска Митровица) без тријумфа и постигнутог гола је већ четири кола, а прилику да се врати на победнички колосек имаће данас у Челареву, где ће ривал бити РФК Нови Сад.

– Изражавајући забринутост због лошијих резултата у последњих не колико сусрета, Горан Јанковић (на слици), шеф струке Радничког осврће се на минималан пораз од ОФК Вршца.

–  Иако смо играли на тешком терену у Вршцу, у доброј мери диктирали смо темпо, али то није било довољно за три бода, један моменат одлучио је победника, почетком другог дела наивно смо начинили пенал, а сигуран са беле тачке био је Тасић, био је то и коначан резултат. Утакмицу смо, међутим, већ оставили иза нас, физички и психички спремни смо за данашњи сусрет са Канаринцима. У Челареву нас поново чека неугодан терен, а нама, што се по резултатим да и закључити, то никако не прија – рекао је Јанковић.

Млади тренер нагласио је да га забрињава чињеница да већ четири утакмице није постигнут гол.

 – Имао бих још веће бриге да не стварамо шансе, једноставно изостајала је реализација. Прилика је било довољно али лопта није хтела у гол. Нисам незадовољан игром, али можемо и боље, колико већ данас.

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 22. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!