„КАНАРИНЦИ“ У СУБОТУ ТЕСТИРАЈУ ТОПОЛЧАНЕ

У СЦ Детелинара пре четири дана почеле су припреме фудбалера Новог Сада 1921. Аеробни тренинг трчања на снегу под вођством шефа стручног штаба Видака Братића, одрађен је у три групе са по осам играча. Предвођени кондиционим тренером Игором Павичићем наставиће да брусе форму у својој теретани, пред повратак на терен и поновно трчање.

– Играчима још мало треба кондиције, пре него што крену да раде са лоптом. Интезитет првог тренинга наговештава висок ниво посвећености и труда који ће бити уложен у припремном периоду, а све зарад једног циља, опстанка у друштву прволигаша – поручио је Братић.

Прву проверу „канаринци“ ће имати у суботу против суперлигаша ТСЦ-а у Бачкој Тополи, четири дана касније ривал је још један суперлигаш ИМТ-е и 27. јануара снаге ће одмерити са зонашем ТСК из Темерина. Наредна провера је заказана за 2. фебруар са српсколигашем Тисом из Адорјана, следећег дана ривал је ОФК Бачка и генералка је 17. фебруара са Омладинцем из Нових Бановаца.

Како нам је речено у клубу, биће и одлазака и појачања, али о именима је још рано, с обзиром да прелазни рок још није почео. У стручном штабу поред првог тренера Братића и његовог помоћника Мирка Бабића, ново лице је тренер голмана Милан Јованић.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 18. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!