КАНДИЋ ПРЕУЗЕО КАДЕТЕ ВОЈВОДИНЕ

НАФТАГАС ИЗ ЕЛЕМИРА ОСТАО БЕЗ ТРЕНЕРА КОЈИ ЈЕ РЕШИО ДА РАДИ СА НЕКИМ НОВИМ КЛИНЦИМА

Српсколигаш из Елемира остао је без шефа стручног штаба. Јуче је кормило Нафтагаса напустио Предраг Кандић, који је предходну сезону успешно предводио плаво – беле. У новој сезони биће тренер кадета новосадске Војводине који су, минулу трку у Квалитетној лиги Србије, завршили на четвртом месту.

-Разговарао сам са Душком Грујићем, директором омладинске школе Војводине и договорили смо сарадњу. Са радом ћу почети 8. јула – рекао је Кандић.

У наставку је додао.

-Пре одлуке о одласку, обавио сам разговор са председником Нафташа Драганом Галином. Много је учинио за клуб и свака му част. Захваљујући његовом ангажовању, имао сам одличне услове за рад, добру екипу и изузетну атмосферу. Пожелели смо један другоме срећу у наредној сезони и верујем да ће Нафтагас, у наредном првенству, остати у горњем делу табеле.

Елемирци су другу сезону у српсколигашком друштву завршили на шестом месту са 45 бодова, три мање од трећепласираног Радничког. Од 46 постигнутих голова, 20 је дело Милоша Савановића, уз Ђокића из Железничара, првог стрелца шампионата. Пре Нафтагаса, Кандић је шест сезона водио зрењанински Раднички, пре тога карађорђевачко Јединство и дуго је радио у зрењанинској Академији Бамби. 

Ц. Б. 

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!