КАНДИЋ ЗНА ТИМ

ЕЛЕМИРЦИ ЗАДОВОЉНИ СА ШЕСТ ПРОВЕРА

Нафтагас је имао шест тестова и у српсколигашу из Елемира, задовољни су урађеним. Тренер Предраг Кандић сматра да су играчи физички спремни и да би то требало да потврде на пролећној премијери у Старој Пазови.

– У односу на припреме од прошлог лета, ове су биле боље – каже Кандић. – Навикли смо се једни на друге, прихваћен је систем рада и кроз добру атмосферу одрадили смо тренажни процес.

Елемирци су имали генералку против Звездаре, у недељу су резервисти и већи број јуниора, победили Војводину 1928, лидера војвођанског „Истока“ у Купу ПФС Зрењанин.

– Сви су имали прилику да се искажу и покажу тренутну спремност и могућности. Никад млади нису добили више прилика, имам силно поверење у њих, против Звездаре кренули смо са четворицом бонуса, са Перлежанима су изашли на крају Купу и потврдили да њихова посвећеност, даје резултате.

Кад се повела реч о саставу, Кандић је напоменуо да нису имали великих промена у прелазном року и да је формирао тим.

– Довели смо нападача Стефана Попова и дефанзивца Николу Ковачевића из оближњег Радничког. Отишли су Марко Ренић, Милан Видић и Лазар Попов. Овде су врата отворена у оба смера, али нисмо желели да гомиламо кадар. Имамо што нам треба, одличне бонусе и много искусних. Немам дилеме око састава, жеља је да се избегну повреде и да буду здрави.

Јесењу трку Нафташи су почели испод очекивања, али завршили су на петом месту са 25 бодова уписаних изосам победа, ремија и шест пораза.

– Шест пораза било је превише и не би требало да нам се понови у наставку првенства. За разлику од других, који су оптерећени пласманом, немамо таквих брига и можемо са свима да се надигравамо. Очекујем да ће и реализација бити на вишем нивоу, постигли смо 23 гола, а имали много прилика. Седму сезону сам у „Војводини“ и пролећна трка биће неизвеснија у односу на претходне године и мала непажња могла би да доведе до нежељених последица. Надам се да можемо степени цу више и бити ближе водећима – каже Кандић.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 27. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!