КАПИТЕН НАПУСТИО ИНЂИЈУ

Ђурић, штопер и по потреби десни бек, чију руку је минуле сезоне красила капитенска трака, у наставку каријере неће бити у дресу Инђије. Уговор му истиче последњег дана јуна, а после разговора са члановима стручног штаба одлучио је да потражи другу средину.
Искусни дефанзивац, у прошлом првенству, био је једна од централних фигура, самоуверено је командовао одбраном, а највећи терет на његова плећа падао је на кључним мечевима у, испоставило се на крају, неуспешној борби за експресан повратак у друштво најбољих.
Осим играчких способности и завидног искуства, Ђурића красе и људски квалитети, па не чуди што му је поверена улога вође и капитена. У досадашњој каријери чак са три екипе улазио је у виши ранг. Реч је о БАСК-у, Чукаричком и Пролетеру, а мало је недостајало да то оствари и са Инђијом.
Искусни штопер играо је још за Обилић, Вождовац, Нови Пазар, Серес, Рад, Фљармутари, Динамо из Врања, ОФК Бачку и Будућност (Подгорица).
Тренери Горан Драгољић и Јован Голић непрестано разговарају са играчима да би уочи старта припрема имали јасну ситуацију око кадра, али за неколицину фудбалера постоји интересовање клубова и са велике сцене.

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 15. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!