КАПИТЕН ПЛАВШИЋ ОТИШАО

Фудбалери Железничара вредно се спремају за нову сезону и у току је прелазни рок, а неколицина играча је добила зелено светло да могу променити средину. Добре партије и борбену игру на терену пружао је везиста и капитен Душан Плавшић који је одиграо 761 минут овог пролећа. – У протеклој сезони остварили смо добар резултат и били близу уласка у Супер лигу, али смо у баражу са Крагујевчанима за гол били слабији. Што се тиче игара задовољан сам и тренутно се индивидуално спремам се за нову сезону.
Истекао вам је уговор и после разговора са челницима клуба наредну сезону нећете провести у дресу „дизелке“?
После три лепе године у Панчеву нисмо наставили сарадњу и свом клубу „Жељи“ желим успехе у новој сезони и да оствари пласман у Супер лигу. Носим лепе успомене и кад год будем имао времена пратићу утакмице и бићу уз мој сад већ бивши клуб – рекао је Плавшић.
Искусни Плавшић играо је са великим успехом за БСК из Борче, Рад,
Долину, Дуклу (Словачка), Слободу (Ужице), Колубару, Пролетер (Нови
Сад).

Прелазни рок је утоку, има ли понуда за нови клуб?                                  – Неколико клубова меје контактирало и ових дана одлучићу где ћу наставити каријеру. Постоји и опција одласка у иностранство, ако се појави клуб да услови буду добри и да се поклопе са мојим жељама – завршио је Плавшић.

Б. С.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!