КАРАЂОРЂЕВЧАНИ СЕ РАСТАЛИ СА ТРЕНЕРОМ

БОШКО МИХАЈЛОВИЋ НАПУСТИО ЈЕДИНСТВО
 
После шест година, Бошко Михајловић није више тренер Јединства. Некадашњи првотимац Пролетера остварио је запажене резултате, за клупску историју, али није могао да се домогне трона на војвођанском „Истоку”. Карађорђевчани су минулу сезону завршили на трећем месту, са 56 бодова, из 17 победа и пет ремија. Постигли су 60 голова и по том параметру били су трећи. Слобода из Нових Козараца имала је четири бода више, а првак ОФК Кишнда 12! Претходне три године, Јединство је завршавало на другом месту.
– Дуго смо били заједно, у данашњем фудбалу готово да је непојмљиво да тренер остане шест сезона. Овај период никад нећу заборавити, уз захвалност Карађорђевчанима на сарадњи и пријатељству. Увек ћу бити присталица Јединсгва и изнад свега желим да остваре сан и пласирају се у Српску лигу. Није нам успело последњих година, били смо близу и недостајао је само корак. Нека то ураде у наредном првенству – емотивно се опростио Михајловић од Јединства.
Нахвалио је играче, рекао да су велики зналци и да су имали сарадњу и атмосферу за понос, а најпре је њима саопштио да ће напусти ти клупу. Михајловић је, пре Јдинства, пет година био тренер Нафтагаса из Елемира и досадашња каријера сажета је у два клуба. Вероватно и потврда да су добри људи, чврстог карактера, радо виђени у другим срединама. Играчи су пренели вест да се опростио од тима и кренуле су приче да га траже клубови из околине Зрењанина.
– Слободан сам, али ништа за даље нисам планирао. Можда ћу узети и краћу паузу, а знам да ће бити понуда. Никад нисам одлуке доносио преко ноћи, тако ће бити и код избора новог клуба – каже Бошко Михајловић.
 
ОБЈАВЉЕНО: 26. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!