КАРТОНИ УКОЧИЛИ ТРОЈИЦУ

Фудбалери Нафтагаса су савладали, на гостовању, ОФК Бачку и са Предрагом Кандићем, новим шфом стручног штаба, чекају дуел са Динамом 1945. Млади тренер заменио је Владимира Грбупшћа, али најавио је да ће бити на клупи, док ће диригентска палица бити у рукама Миленка Милаковића, који је водио тим у Бачкој Паланци и остао у улози помоћника. Елемирци су били ослабљени, Милаковић није могао да рачуна на шесторицу играча, али и тројица се враћају за сутрашњи меч. Капитен Никола Грбић, Милан Бачвански и Милан Туркуљ, одрадили су парне картоне, а на повређене, Миљана Миливојева, Александра Панића и младог Јокића и даље не можемо да рачунамо. Трилинг се враћа у тим, а на неће бити Александар Чигоја, Марко Самарџић и Зоран Швоња имају картоне.

– Навикли смо на овакве ситуације и верујем да ћемо пронаћи рецепт за победу – истакао је Милаковић.

Поред више искусних првотимаца, Нафташи у погону имају и младих играча који су, не само у финишу, имали прилику да се искажу и потврде потенцијал.

– Биће тако и у два последња кола. Момци вредно тренирају, посвећени су и заслужују шансу да се искажу. Нисмо под притиском, одлично смо пласирани и кроз надигравање и жељу за победом, можемо много да остваримо.

Капитен Никола Грбић похвалио је саиграче за тријумф на гостовању Бачкопланчанима и истакао да у погону постоји добар и квалитетан избор.

– Готово да су у сваком мечу са клупе улазила петорица играча, то је потврда да имамо здраву и снажну конкуренцију Често нисмо били у најјачем саставу, а трећи смо на табели и значи да вредимо и имамо тим. На опроштају од присталица, који су нам увек ветар у леђа, потрудићемо се максимално да освојимо три бода — каже Грбић (са слике).

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 03. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!