КЕНЂА У ЈЕДИНСТВУ

ТРЕЋЕ ПОЈАЧАЊЕ КАРАЂОРЂЕВЧАНА

После голмана Далибора Савкова и офанзивца Стефана Коцкара, Карађорђевчани су ангажовали и дефанзивца Уроша Кенђу. Почео је у школи Пролегера 2006, две године провео у елемирском Нафгагасу, а по-оследњих шест месеци бранио је боје Радничког 1911 из Јаше Томић.

– Позвао ме другар Никола Радаковић, чији је отац Драган потпредседник и предложио да дођем у Јединство. Дуго се познајемо, били смо у Пролетеру 2006 и кућни смо пријатељи. Кад ме његов отац назвао, уместо поздрава, одмах сам рекао: „Чика Драгане, хоћу да задужим дрес Јединсгва” – каже Кенђа, рођен 2004. године.

Повратак Драгана Радаковића, већ је резултирао ангажовањем тројице новајлија.

– Кенђа је бонус и у том сегменту смо танки, а има квалитет да подигне конкуренцију и помогне у наставку војвођанског „Истока”. Тек смо почели са јачањем погона и биће још новајлија. До почетка припрема учинићемо напоре да дуплирамо места и формирамо тим који ће изнети терет пролећне сезоне – истакао је Радаковић.

Јединство одмара на 14. месту „Истока” и из три победе и четири ремија, освојило је 13 бодова и корак је испред ковинског Радничког и четири испред БАК-а, последњепласираних екипа.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!