КЕРКЕЗ: ЦИЉ ЈЕ ГОРЊИ ДЕО ТАБЕЛЕ

СПАРТАК У ДОБРОМ РАСПОЛОЖЕЊУ ПУТУЈЕ У НИШ НА ДУЕЛ СА ЕКИПОМ ИЗ СУРДУЛИЦЕ

Голубови су на премијери сезоне уписали победу, али су се добро намучили да пред својом публиком да остану непоражени против новајлије у елити. Сада их чека нови изазов и гостовање екипи Радника из Сурдулще. Жеља Спартака је да освоји нова три бода, али ће им бити тешко у Нишу, где чека ју Сурдуличани осокољени ремијем из првог кола.

– Почетак је сезоне и све екипе су отприлике на истом нивоу. Противник је доста квалитетан и на старту је одиграо нерешено тако да дуел са нама дочекују у добром расположењу Биће изузетно тешка, али интересантна утакмица – каже Александар Кержаков.

Дејан Керкез игром и пожртвовањем у првом мечу потврдио је епитет главног појачања Спартака за нову сезону. Његове интервенције су у најважнијој мери допринеле да на старту Голубови укњиже три бода, а капитен се нада да ће тако бити и против Радника.

– Опет нас чека тешка, занимљива и неизвесна утакмица у којој ће одлучили неки ситни детаљи. У односу на први меч са ИМТ-ом против Радника нас сигурно чека другачија утакмица јер противник има други стил игре. Наше је да покушамо да позитиван резултат и усмеримо се ка горњем делу табеле са две везане победе што нам је циљ – рекао је Дејан Керкез

Срђан Хрстић је пре два дана на пустио Спартак и каријеру наставља у шведском Хекену. Шеф Голубова Кержаков сматра да у тиму има адекватну замену за младог нападача.

– За Хрстића је изузетно добро јер је он својом игром и радом заслужио прелазак у други клуб. Спартак је остварио рекордни трансфер и све нас радује. Верујем да у тиму имамо играча који ће га заменити и наставити његовим путем – истакао је Кержаков.

М. Новковић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 07. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!