КЕРЖАКОВ: ИМА ПРОСТОРА ЗА НАПРЕДАК

Александар Кержаков, тренер Спартака из Суботице сумира утиске после припрема на Златибору

Пре месец дана Александар Кержаков је преузео кормило Спартака и одмах са екипом почео припреме за нову сезону. Првих десетак дана Голубови су радили на Градском стадиону у Суботици, а потом се преселили на Златибор где су наставили да брусе форму. По повратку на север Бачке шеф струке суботичког суперлигаша сумира је утиске.

Све што смо испланирали за овај припремни период то смо и урадили. Прво у Суботици, а затим на Златибору где смо провели две недеље и радили по дуплом програму, али и играли утакмице. Сваки меч смо играли боље и боље. Задовољан сам оним што смо приказали, али увек мора и може више и боље. Сада нас чека завршница пред старт првенства и верујем да ћемо све урадити како смо замислили да би спремно дочекали борбу за бодове – каже Александар Кержаков.

У склопу припрема Спартак је до сада одиграо пет контролних утакмица. Пре одласка на Златибор, Голубови су одмерили снаге са ИМТ-ом, док су на планини имали четири провере. Тамо су им ривали били Младост, Јавор, Колубара и Слога из Добоја.

Имали смо прилику да видимо све играче на терену током контролних утакмица и да полако склапамо коцкице за оно што нас чека. Из утакмице у утакмицу игру смо побољшавали и исправљали оно што није било добро. Сви играчи су се трудили, али има ту још простора за напредак јер желимо да Спартак игра сјајан фудбал.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 15. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!