КИКС ОТИШАО У ЗАБОРАВ, ПОПРАВНИ У ЛЕСКОВЦУ

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Да ће лако до опстанка фудбалере Младости ГАТ демантовала је екипа Радничког са Новог Београда, која је минулог понедељка нанела први пораз изабраницима Душана Бајића – 0:1. Домаћин није био на нивоу, што су “мајстори” искористили и однели плен са ГАТ арене. Разлика у односу на место изнад црвене линије остала је непромењена – три бода.

Већ данас новосадски прволигаш путује у Лесковац, где ће укрстити  копља са добро рангираном ГФК Дубочицом. Утакмица је на програму у суботу у 17 сати. 

– Направили смо кикс у прошлом колу, поразом од Радничког (НБ). Нисмо се надали таквом исходу, с обзиром да смо у прва три кола укњижили седам бодова. Та утакмица не сме да остави трага, има још доста да се игра – каже Душан Бајић, кормилар Бистричана.

Младост ГАТ боље игра на гостовањима. 

– Утакмице у овом рангу су сличне, у смислу такмичарског набоја и захтева које намећемо, а таква је и наредна у Лесковцу. Очекује нас фудбалски амбијент, нови стадион, терен… Мислим да имамо снаге и квалитета да направимо повољан резултат – вели Бајић.

Нападач Ђорђе Шушњар није успео да матира Новобеограђане, иако је имао две-три солидне прилике. Сагласан је са шефом да та утакмица не сме да поремети редове. 

– Очекивали смо да ћемо направити тај искорак и изаћи из зоне испадања. Дали смо све од себе и на крају нисмо успели. Гости су постигли еврогол и славили, док смо ми нападали и промашивали. Идемо даље, морамо да покажемо карактер, имамо доста искусних у екипи и не смемо да дозволимо да нас тај пораз поколеба. У Лесковац идемо по позитиван резултат, амбијент и услови за игру иду нам у прилог – поручио је Ђорђе Шушњар. 

Извор: http://www.fkmladostgat.rs

ОБЈАВЉЕНО: 15. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!