КМФ „НОВИ САД“ ПОБЕДНИК ФУТСАЛ КУПА ВОЈВОДИНЕ

У малој дворани СПЕНС-а у Новом Саду одиграна је веома добра финална утакмица Футсал Купа Војводине између КМФ „Нови Сад“ и КМФ „Хајдук“ из Куле. И поред убедљивог резултата од 10:1 у корист Новосађана виђена је одлична утакмица која је уз изузетну организацију оставила сјајни општи утисак. Очигледно је да футсал има све више поклоника јер се оваквим догађајем не могу похвалити ни многи клубови великог фудбала.

КМФ „Нови Сад“ је под вођством алфе и омеге клуба Горана Шћепановића и сјаног стратега Дејана Дамјановића апсолутно заслужено извојевала победу резултатом 10:1, али је и екипа из Куле (трећелигаш) показала да је респектабилан клуб на овим просторима. Ипак, искуство друголигашке екипе из Новог Сада је пресудило у чијој је победи је главни протагониста био феноменални Веселин Губеринић.

Велики допринос више него позитивном утиску дала је судијска тројка коју су чинили Милош Јоцовић, Филип Рељић и Стефан Радић.

Плакету делегату утакмице Борису Правиловићу уручио је Милан Мирковић, референт за такмичење ФСВ.

Плакете судијама утакмице уручио је Никола Томичић, референт за такмичење ФСВ.

Пехар екипи из Куле уручио је Борис Правиловић, Комесар за такмичење Футсал лиге Војводине.

Пехар победничкој екипи из Новог Сада и чек на 50.000,00 динара који је обезебедио ФСВ, уручио је Миодраг Цвијић, генерални секретар ФСВ.

 

ОБЈАВЉЕНО: 31. 01. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!