КО ЋЕ ПОРЕД „РОМАНТИЧАРА“ ДИРЕКТНО У ЕЛИТУ? ИНЂИЈА И ТЕКСТИЛАЦ НА БАРАЖ МЕСТИМА

За викенд стартују доигравања у Mozzart Бет Првој лиги. Осам најбољих екипа током наредних седам кола одредиће коначан распоред кад је у питању директан пласман и кандидате за бараж.

ОФК Београд је на зимску паузу отишао са 17 бодова вишка, која се променљивим партијама истопила на десет. Поред бодовне предности, имаће бољу стартну позицију и четири домаћинства. У суботу ће угостити Јединство и уколико савладају најближег пратиоца одагнаће све сумње, ако их уопште има. Ако се то деси, последњи меч са Митровчанима 25. маја, протекао би у свечарском расположењу.

Јединство је обележило пролеће и захваљујући младом стручњаку Радовановићу, који је доста радио на тактици и све подредио резултату. На руку им иде распоред, после дербија на Карабурми, са Инђијом, Текстилцем, Смедервом 1924 и Мачвом играће на стадиону “Драган Џајић”.

Инђија је могла боље, нарочито поред пруге и променљиви резултати утицали су да немају већу залиху. Прва четири кола су кључна, на старту долази уздрмани Текстилац, затим следе два гостовања на Убу и Карабурми и дочекују Смедерво 1924.

Текстилац и Смедерево се налазе на деоби четвртог и петог места. Новајлије су пласманом у осам најбољих циљ испунили, нарочито су пријатно изненадили “кројачи” и да у завршници нису попустили били би уз бок водећег. Према распореду након Инђије, угостиће ОФК Београд, гостују на Убу и дочекују Раднички и “графосе”. Смедеревци поново дочекују Митровчане, следи гостовање у Београду, дочекују Мачву и одлазе у Инђију.

Остали учесници плеј-офа, Мачва, РФК Графичар и Раднички тешко ће да конкуришу за пласман у елиту. Наведене екипе имале су успоне и падове, кад је било најпотрбније, у финишу сезоне, били су прави. Мачва ће поново одмерити снаге са РФК Графичаром, следи Раднички, овог пута поред Саве, одлазе у Смедерево, угостиће лидера, одлазе на Уб, чекају Инђију и у последњем колу путују у Оџаке. РФК Графичар након Шапца, дочекује Смедерево, одлази у Митровицу, биће домаћин Јединству, одлази у Оџаке , следи велики београдски окршај и последњи ривал је Инђија. Раднички са осме позиције очекују четири тешка гостовања, прво је у Смедереву, затим у Оџацима, Инђији и у последњем колу дочекује Убљане. У прва два кола биће домаћини Мачви и РФК Графичару.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 18. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!