КО ДОЂЕ НА АПОЕЛ, БЕСПЛАТНО НА ПАРТИЗАН!

Фудбалски клуб Војводина обавештава спортску јавност и све љубитеље фудбала да ће ће власници карата за вечерашњи меч са АПОЕЛ-ом моћи да присуствују и недељном дербију против Партизана.

Карте за запад и исток за меч са АПОЕЛ-ом моћи ће да се замене за утакмицу са Партизаном, такође за западну и источну трибину на дан утакмице, у недељу, 6. августа, од 15 часова до почетка утакмице на благајни стадиона „Карађорђе“, између јужне и западне трибине.

Продаја улазница за дерби меч другог кола Супер лиге Србије између Војводине и Партизана, који ће у недељу, 6. августа, са почетком у 19 часова бити одигран на стадиону „Карађорђе“, званично почети у петак.

Улазнице по цени од 1.000 (запад), 700 (исток), 300 динара (север) и 400 динара (југ) продаваће се по следећем распореду:

Петак: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од девет до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад и исток.

Субота: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од 10 до 16 часова моћи ће да се купе улазнице за запад и исток.

Недеља: на благајни између јужне и западне трибине „Карађорђа“, од 15 часова до почетка утакмице моћи ће да се купе улазнице за запад; на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), од 15 часова до почетка утакмице моћи ће да се купе улазнице за исток; у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, од 17 до 18:45 часова моћи ће да се купе улазнице за север.

Фудбалски клуб Војводина посебно напомиње да је, из безбедносних разлога и у договору са полицијом, одлучено да западна, источна и северна трибина буду предвиђене за навијаче Војводине. На западну, источну и северну трибину стадиона неће бити дозвољен улаз особама са обележјима ФК Партизан.

Такође из безбедносних разлога, куповина улазница ће бити могућа само уз личну карту на увид, а једно лице ће моћи да купи максимално две улазнице.

Капије стадиона биће отворене два сата пре почетка утакмице, а фудбалски клуб Војводина позива све гледаоце да на време обезбеде своју улазницу и раније уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве приликом уласка, као и да свој клуб бодре спортски и у духу фер-плеја, избегавајући било какво недолично и неприкладно понашање.

Утакмица Војводина – Партизан на програму је у недељу у 19 часова.

Извор:http://www.fkvojvodina.rs

ОБЈАВЉЕНО: 03. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!