КОЛА ИДУ НИЗБРДО

Оптимизам Бечејаца, пред окршај са Румљанима, није био реалан. Најава тренера Лазара Дабижљевића да ће, у последња три кола, спасити сезону, већ на првом кораку није добила потврду. Изгубили су (2:4) и још једанпут потврдили да овај састав нема квалитет за „горњи дом“. То што су још у првој трећини табеле, заслуга је јесењих издања. У последњих осам кола укњижили су шест пораза, а суботњи са Румљанима био је јубиларни, десети у првенству.

Сремци су, у већем делу утакмице, имали лошу у ногама, али до голова су стизали после кардиналних грешака домаћина. То се понавља, па не чуди што српсколигаш са Тисе има негативну гол-разлику 48:50. Бечејци су, у истом периоду јесенас примили 13 голова, а током пролећа – 31.

Загревајући се пред полувреме, млади Милош Попадић најавио је бољу игру у наставку. Био је зачетник акција код оба гола, којима се анулирала резултатска предност Румљана, али у финишу понестало је концентрације у одбрани Бечејаца, чему је допринео и излазак из игре штопера Воргучина, што су упорни гости искористили и дошли до заслужене победе.

– Стегао сам зубе и играо, мада ме пета данима боли. Можда је боље да и нисам играо, али…– каже Владан Воргучин.

Да несреће буде већа, из игре је изашао у 84. минуту код резултата 2:2, а Румњани су два гола постигли у 90. и надокнади времена – 2:4.

Autor: В. Јанков

Фото: Стиснуо зубе/Владан Воргучин

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 26. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!