КОЛУБАРА – ЖЕЛЕЗНИЧАР 1:1

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Колубара – Железничар 1:1 (0:0)

Гледалаца: 300. Судија: Иван Госпавић (Лазаревац). Стрелци: Илић у 87. за Колубару, а Миликић у 77. за Железничар.

КОЛУБАРА: Станивуковић, Радовановић, Кочовић, Бакић, Тумбас, Марјановић, Николић, Милојевић, Великић, Филиповић, Вукушић. Играли су још: Цветојевић, Лончар, Петронијевић, Илић, Делевић, Андрић.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Живковић, Јовановић, Миликић, Обреновић, Бачанин, Гргић, Сикимић, Ђорђевић, Обенг, С. Јовановић, Петровић. Играли су још: Обрадовић, Конатар, Лаиновић, Дашић, Јанковић, Томић, Бркић, Димитрић, Зувић, Одита.

Због одложеног меча са Радничким из Ниша, Лазаревчани су одиграли меч са одличном екипом из Панчева, којој је ово била генерална проба за старт прволигашког првенства. Меч су обележили добро трчање фудбалера, јаки дуели и прилике, али и само два гола због добрих одбрана обојице голмана, док је више посла имао искусни Живковић.
У првом делу мреже су мировале, а у 77. минуту, гости су повели. После корнера, Миликић се искрао и са осам метара ударцем главом савладао Станивуковића.
Лазаревчани су изједначили три минута пре краја, Вања Илић је са 20 метара, из слободног ударца, погодио угао, Живковић је спортски аплаузом наградио стрелца.
Фудбалери Железничара пружили су добру игру и с правом се убрајају у круг најозбиљнијих кандидата за пласман међу суперлигаше.

Фото: Железничар

З. Лазаревић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!